Chystají se změny! Potkáme se naživo?

Nastal čas. Věci se v životě musí přeci hýbat a leckdy je potřeba spoustu z nich změnit. Pracovně mám za sebou takovou malou „revoluci“, dobu odpočinku a přemýšlení i plánování. Nyní se dveře zase otevírají. Nemusela jsem do nich bušit ani lomcovat za kliku. Vše přichází samo, bez tlaku. A já jsem nesmírně vděčná, že vám brzy všechny novinky představím.

Avšak postupně:

Všechny mé projekty chtějí mou tvář. Není to věta z mých úst, ale asi na ní opravdu něco bude. Nechala jsem se tedy přemluvit, že pořádné fotky opravdu potřebuji. Kývla jsem s podmínkou, že to bude bez líčidel, bez maskérky, bez filtrů a v přírodě. Nechci nic umělého. Nové fotografie se na webu objeví na přelomu prázdnin.

Fytoterapeutická poradna: On-line svět je sice fajn. Je jednoduchý, rychlý a přímý. Avšak osobní konzultaci nenahradí nic. Bylinky, aromaterapie, míchání bylinných směsí na míru… Od půli srpna se tedy budeme moci potkat naživo. V Rakovníku.

Výživová poradna: Hubnutí, formování postavy i zdravá strava může být zábava. Přestaňte počítat kalorie, přestaňte se týrat v posilovně, přestaňte se prohlížet v zrcadle. Znám cesty, jak zkrásnět, pěkně se zformovat, naučit se dobře jíst a hlavně – jak být zdraví! A budete-li chtít, po těch cestách vás provedu. Osobně, v Rakovníku.

Masáže: Dotek – znáte něco krásnějšího než lidský dotek? Příjemný, léčivý, uzdravující, konejšivý… Masáž může být relaxační, terapeutická nebo klasická sportovní. Výčet všech, které nabídnu, se objeví opět nejpozději na přelomu prázdnin. Na první srpnový týden a dále od půli srpna se ke mně můžete objednávat: Salon Beauty, Čelakovského 836, Rakovník. Telefony: 313 515 467 nebo 602 182 893. Objednávku směřujte za mým jménem. První srpnový týden jsem k dispozici pondělí až pátek 8:00 – 20:00. Od půli srpna budu mít na všechny své služby rezervované středy 14:00 – 20:00 a čtvrtky 08:00 – 14:00.

Cvičení a pohyb: Máte bolavá záda, jste dřívějšího data narození a potýkáte se s bolestmi kloubů? Tak přesně pro vás je rezervovaný čas ve středu 7:30 – 8:30 v Life Design studiu v Berouně, Palackého 96. Chcete-li naopak zpevnit a zformovat postavu, pak si zapište čtvrteční čas 16:00 – 17:00. Podrobnosti přidám nejpozději na přelomu prázdnin. A cvičit začínáme v září.

Bylinková škola: A tohle je bonbónek nakonec. Přichystali jsme pro vás unikátní Bylinkovou školu. Na jeden rok. Setkání vždy jednu sobotu v měsíci. Podrobnosti vložím brzy.

Pochopitelně na všechny služby, bude nutné objednání nebo přihlášení předem. Vzhledem k tomu, že od podzimu rozšíříme nabídku produktů na e-shopu Parapharmacy.cz a budeme se snažit o to, aby se dostal do širšího povědomí, budu se službám naplno věnovat výhradně vždy jen ve středu a ve čtvrtek. Tedy dopředu hlásím, že objednávání na jiné dny NEBUDE možné. Výjimkou jsou on-line konzultace, na kterých se nic nemění a vše pokračuje dál tak, jak doposud.

Krásné dny, moji milí. Těším se na vás, už brzy!

Příspěvek vytvořen 12

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek