Zkuste něco nového: Indická masáž hlavy

Taky milujete doteky na hlavě? Prostě jak takové to příjemné drbání a tahání za vlasy? Nejlepší masáž jakou znám! Před léty to byl jeden z prvních kurzů, do kterých jsem se pustila. Přesto si o ni klienti v průběhu let říkají jen minimálně. A víte proč? Neznají ji! Většina z nich ji vyzkoušela teprve ve chvíli, kdy jsem jim masáž nabídla nebo předvedla „ukázku“ na jejich vlasové pokožce. A tihle „moji stálí“ se mi vrací a říkají, že je to nejvíc relaxační masáž, jakou kdy vyzkoušeli…

A co to ta indická masáž hlavy vlastně je? Jde o starověkou ájurvédskou techniku, která harmonizuje tělo i duši.  Indická masáž hlavy je pokládána za jednu z nejpříjemnějších masáží má přezdívku antistresová. Účinně totiž zbavuje stresu, únavy i migrény.

Indická masáž hlavy je technika, která představuje spojení starověké kulturní tradice s požadavky moderního způsobu života. Její velkou předností je i to, že je vhodná pro každého – malé i velké děti, dospělé anebo seniory. A na všechny působí maximálně blahodárně. Navíc na ni můžete zajít kdykoliv během dne – při masáži se nepoužívají žádné oleje ani masážní směsy, provádí se totiž „na sucho“. Takže si můžete masáž užít třeba o obědové pauze, pak se jen učesat a jít zpět do práce. Budete se cítit jako znovozrození.

Ta pravá indická masáž hlavy probíhá zásadně v sedě. Masér se musí dobře dostat k místům, která by u ležícího klienta musel vynechat. Navíc by to „v leže“ nemělo ani ten efekt. Nemasíruje se totiž jen hlava, ale i šíje, ramena a krk. Napětí z tlaků současného moderního způsobu života se totiž shromažduje právě tady. Stres, přepětí, únava – to vše dokáže tato masáž účinně likvidovat. Krom toho tato masáž jako jedna z mála okysličuje mozek, zlepšuje koncentraci, pomáhá proti depresím a úzkostným stavům, výrazně zlepšuje stav pokožky hlavy a na své si přijdou i vlasy. Ty jsou po pravidelné masáži hustší, lesklejší a kvalitnější. Po masáži hlavy se zbavíte i bolesti očí a napětí v oblasti šíje. Ale to není všechno – indická masáž hlavy umí odstranit každodenní stres a navodit celkovou duševní pohodu. Vlastně i tu fyzickou, protože z těla odčerpává toxiny, které se hromadí hlavně v kůži a svalech.

Jako jediná masáž dokáže právě tato postupně omezit výskyt migrén u citlivých lidí. Nikdo vám neslíbí, že vám migrény zcela vymizí a vy budete bez jediného příznaku. Ale ověřeným faktem je to, že při pravidelně praktikované indické masáži hlavy se snižuje četnost výskytu migrén, mají lehčí průběh a postupně se vytrácejí. Je to ale běh na dlouhou trať.

A víte jaká je její největší přednost? Masírovat můžeme prakticky kdekoliv!

Tak co, zkusíte? Až do konce března za akční cenu: 299,-.

Příspěvek vytvořen 12

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek