Awake massage neboli probouzecí masáž, která vás postaví na nohy

Awake massage je tak trochu jiná masáž. A protože se mě klienti ptají, jak taková speciální masáž probíhá, zde přináším odpověď. Jde o silně relaxační masáž, která regeneruje nejen vaše tělo, ale i ducha. Po masáži se budete cítit jako znovuzrození. 

Awake masáž je určena všem, kteří se chtějí cítit lépe. Všem, kteří chtějí zregenerovat nejen tělo, ale i mysl. Uvolňuje od bolestí fyzických i duševních. Awake masáž je vhodná i ve chvíli, kdy řešíte náročnější životní situaci a nevíte, jak se rozhodnout. Pomůže uvolnit vaši mysl, spustí ty správné programy. Je vhodná v čase, kdy prožíváte psychicky náročnější období. Pomůže vám lépe zrelaxovat, zklidní vás, odstraní napětí a pomůže vám odstranit všechny bloky. Získáte nad svým životem větší a lepší nadhled. A je prospěšná také v době, kdy máte všeho nad hlavu a potřebujete si jen pořádně odpočinout. Fyzicky pak umí odpomoci od bolesti páteře, kloubů, svalů a šlach, urychluje detoxikaci a napomáhá lepšímu proudění lymfy. Pomáhá při nervozitě, nervovém napětí, bolestivé menstruaci (není však vhodné podstupovat masáž v době menstruace), astmatu, špatném trávení a je skvělá i jako pomoc při řešení chronických obtíží.

Jak awake masáž působí?

Masáž totiž působí na člověka hned ve třech rovinách. Ta první je fyzická. Regeneruje, omlazuje, pomáhá spouštět samoléčebné procesy v těle a ulevuje od případných bolestí či bloků. Awake masáž využívá akupresurních bodů i meridiánů, čímž zvyšuje terapeutický účinek. Druhou rovinou je rovina energetická. Probouzí se síla kundalini. Jde o energii, která vyživuje naše buňky, uvolňuje energetické bloky, neprožité programy, emoce a pomáhá v eliminaci toho, co způsobuje nemoci už na energetické úrovni, aby se později neprojevily na úrovni fyzické. Díky svému působení srovnává awake masáž čakry a optimalizuje jejich funkce.

Tělo se čistí a uvolňují se veškeré bloky a nefunkční systémy a programy. Masáž dokáže probudit i skryté programy v hlavě, ale neprožité uložené emoce a vzpomínky nebo traumata, která ovlivňují nejen naše zdraví, ale i rovnováhu v životě. Třetí rovinou je pak ta spirituální. Je možné pracovat s nějakým záměrem či mantrou. Aktivuje se totiž vědomí ve všech úrovních. Po masáži bude má klient zcela uvolněné tělo a zklidněnou mysl. Cítí se lehký a nabitý energií.

Není 120 minut příliš? Nevydržím tak dlouho ležet v jedné poloze…

Otázka, kterou dostávám u masáží poměrně často. Klienti jsou zvyklí chodit nejčastěji na 60minutovou masáž. Což je u sportovní masáže v pořádku. U masáže relaxační  je to hranice. Největší obavy mají klienti z toho, že nevydrží ležet na břiše, hodina je prý tak akorát. Což je v pořádku a s tím se počítá. Po hodině se otáčíte na záda a masáž dále probíhá na přední části těla. Je doplněna nejen masáží celého těla (pochopitelně mimo intimní partie), dále pak masáží krku, šíje a hlavy. Nechybí ani protivrásková masáž obličeje, případně dekoltu. U takové masáže je pak hranice 90 minut. Za kratší čas tuto masáž nelze provést (chceme-li ji provést poctivě).

Výjimečné dlouhé masáže

Mezi delší masáže patří právě awake masáž a holistická aromaterapeutická masáž. Obě jsou doplněny ještě o úvodní rozhovor, který zabere zhruba 10-20 minut. Z toho důvodu je vhodné naplánovat si tyto masáže tak, abyste mohli přijít alespoň na 120 minut, tedy na dvouhodinovou masáž. Po dohodě je možná i masáž delší. Před každou takovou masáží vás pohostím bylinným čajem, který je mnou speciálně sestavený tak, aby pomohl urychlit očistu těla, pomohl vám zklidnit se a lépe si odpočinout.

Doplňky awake masáže

Při awake masáži se používají doplňky ve formě tělových svící, krystalů, nahřátých kamenů, exfoliačních rukavic, hebkých šátků, peříček či kožešinových rukavic. Nechybí ani olejová masáž, na kterou je využíván kvalitní za studena lisovaný kokosový olej.

Tak co, vyzkoušíte?

Příspěvek vytvořen 12

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek