Královské rituály pro maximální relaxaci

Masáž pravou čokoládou nebo opravdickou kávou? Pojďte to vyzkoušet! Ručím vám za to, že budete vrnět blahem.

Sama jsem kdysi byla modelem na výuce čokoládové masáže a byla to jedna z nejlepších masáží. Pravda, sundat ze sebe následně poctivou čokoládu, není nejjednodušší úkol, ale dá se to zvládnout.

Čokoládová ani kávová masáž nebývají příliš často v nabídce, tak jsem se rozhodla, že to (minimálně v oblasti Rakovnicka) změním. Už teď se můžete objednat na voňavou sladkou a energizující čokoládovou či kávovou masáž.

Kterou vybrat a jak to probíhá?

Čokoládová masáž: Za čokoládu vděčíme Aztékům, kteří lahodné a blahodárné kakaové boby objevili. A někde tam u nich je i původ čokoládové masáže. Čokoládová masáž se provádí 100% čokoládou a za studena lisovaným mandlovým olejem. Nejprve se celí obalíte do horké čokoládové pokrývky, kterou vás budu zároveň i masírovat. Následně se můžete těšit na čokoládový zábal a sladký odpočinek, během kterého účinné látky z čokolády pronikají skrz každý pór vašeho těla. Po zábalu vás čeká horká sprcha s čokoládovým či vanilkovým sprchovým krémem. Nakonec dostanete šálek poctivé horké čokolády. A sladká čokoládová tečka na závěr celý rituál završí.

Mimochodem, věděli jste, že čokoláda přispívá k větší produkci hormonů štěstí? Navíc je prostřednictvím masáže čokoláda aplikovaná tak, že po ní nepřibere ani gram! Od čokoládové masáže čekejte fyzické i psychické uvolnění. Zábal pak blahodárně působí na svaly, klouby a pomáhá v boji s celulitidou. Čokoládová masáž pomáhá z těla odvádět škodlivé látky a výrazně působí proti stárnutí. Navíc umí čokoláda zabránit pronikání volných radikálů do těla. Díky účinné látce, theobrominu, pak pomáhá urychlit spalování tuků.

Kávový rituál: Kofein je látka blahodárná, ostatně vědci jej neustále zkoumají a výsledky jejich snažení jsou k dispozici. Dva až tři šálky kávy denně neuškodí a dokonce ani neodvoňuje tělo tolik, jak se vždy hovořilo. Kofein umí zrychlit krevní oběh, likviduje celulitidu, zpevňuje pokožku a eliminuje vrásky. Káva je bohatým zdrojem antioxidantů, tudíž pokožku chrání před volnými radikály, které ji poškozují. Kofein dále také rozpouští tukové buňky a navíc božsky voní!

Přijdete-li na kávový rituál, pak vás nejprve čeká masáž kvalitním kávovým olejem, který obsahuje kávu z nejkvalitnějších zrn od malých farmářů. Následně se pak můžete těšit na peeling, který vaši pokožku dokonale projasní a chvíli si poležíte i v zábalu. Abyste mohli ještě více relaxovat. Následně vás čeká příjemná sprcha s kávovým sprchovým krémem. Dále pak šálek lahodné kávy a celý kávový rituál zakončí sladká tečka na závěr.

Celková doba obou rituálů je 120 minut.

Příspěvek vytvořen 12

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek